Zwischenergebnis Lufttrocknen /2

Gewicht: 330g


Geruch: Pfeffrig


Konsistenz: Insgesamt fest, mittig noch etwas weicher


Optik: Außen ist das Fleisch bereits dunkler innen noch relativ rötlich, die Gewürze außen sind trocken, die Fettschicht außen gelblich, innen weiß


Geschmack: Salzig, wie Schinken, auch den Pfeffer kann man deutlich herausschmecken. Intensiver "Fleischgeschmack" wenn man das so sagen kann, ähnlich wie Serrano Schinken. Insgesamt für meinen Geschmack noch zu weich. Ich habe das Fleisch wieder zum Trocknen aufgehangen.

 

Beginn des Experiments siehe hier.



GET IN TOUCH!

info@lauragoers.de

The contents of this pages have been created with the utmost care. However, we cannot guarantee the contents' accuracy, completeness or topicality. According to statutory provisions, I am furthermore responsible for my own content on these web pages. In this context, please note that I am accordingly not obliged to monitor merely the transmitted or saved information of third parties, or investigate circumstances pointing to illegal activity.

Copyright by Laura Görs:

All rights reserved. No part of this publication may be reproduced, distributed, or transmitted in any form or by any means, including photocopying, recording, or other electronic or mechanical methods, without the prior written permission of the publisher, except in the case of brief quotations embodied in critical reviews and certain other noncommercial uses permitted by copyright law. For permission requests, write to the publisher